• broken image

    Digitale Transformatie

    Sluimert het digitaliseren van marketing en verkoop processen in je bedrijf? Willen collega's dit potentieel zo snel mogelijk benutten, maar ontbreken de nodige middelen?
    Met No-Code tools kunnen we processen snel en kosteneffectief digitaliseren. Hierdoor versnellen we de digitale transformatie van marketing en verkoop processen.

  • Onze andere labels

    Klanten Generatie Experts

    Klantengeneratieexperts.nl zijn specialisten in het genereren van klanten. Ze bieden strategieën en tools om bedrijfsgroei te stimuleren door klantrelaties te verbeteren en marketing- en verkoopprocessen te optimaliseren. Hun expertise ligt in het gebruik van digitale stekkers en no-code tools voor efficiënte bedrijfsvoering.

    F1DP Agency

    F1DPA is een No-Code agency die digitale verbindingen bouwt voor marketing- en verkoopteams om data tussen apps te stromen. Ze specialiseren zich in op maat gemaakte digitale stekkers en databases met behulp van Airtable, Adalo, Softr en Webflow. Ze helpen ook bij datatransfer tussen applicaties met Make en Zapier. Ze werken wereldwijd met Engels- en Nederlandssprekende klanten.

  • Wat doet Klanten Scoren

    No-code maakt het mogelijk processen te digitaliseren met een grafische gebruikersinterface. Dit is sneller dan het traditioneel duur programmeren.
    Door gebruik te maken van kant-en-klare modules en intuïtieve drag-and-drop-functies is het configureren van digitale workflows eenvoudig.
    Dit verkort het ontwikkelen aanzienlijk, omdat we geen enkele regel code hoeven te schrijven om processen te digitaliseren.

    Kennis

    Diepgaande software ontwikkelingsvaardigheden is voor No-Code niet nodig. Wél ervaring met marketing, verkoop en digitaliseren van workflows. Dit is precies wat wij doen. Het combineren van No-Code mogelijkheden met diepgaande kennis van marketing en sales processen.

  • Waarom Klanten Scoren Inzetten

    Toename Productiviteit

    Met zelfde aantal medewerkers meer werk verzetten. Je bedrijf kan zich meer concentreren op belangrijke prioriteiten in plaats van repetitieve taken. Dit verhoogt de productiviteit aanzienlijk.

    Flexibilisering

    Snel wijzigingen in marketing- en verkoopprocessen doorvoeren? Geen probleem met no-code! De markt voortdurend. Bedrijven die flexibel kunnen reageren en zich goed kunnen aanpassen, zijn dan in het voordeel.

    Verlichting druk marketing en sales

    Je marketing en sales is vaak al overbelast en deeltaken moeten worden verschoven. Deze deeltaken kunnen eenvoudig naar ons worden verschoven.

    Minimum kostbare resources

    Met no-code kunnen processen in zeer korte tijd worden geautomatiseerd. Dit betekent minder ontwikkel tijd voordat de collega's profiteren van de verbeterde marketing- en verkoopprocessen. Tegelijkertijd bevordert het de motivatie.

  • Over Ons

    Mijn naam is Ronald Kloots Inmiddels 25+ jaren actief als ondernemer in de digitale wereld van marketing en sales.

     

    De ontwikkelingen van CRM met marketing en sales automation volg ik al sinds het begin op de voet. Inmiddels zijn 100+ ondernemingen in het MKB verder geholpen met hun digitale transitie van marketing en sales.


    De recente opkomst van de No-code, open-api en cloud zijn zo interessant dat al mijn werkzaamheden hierheen verschoven zijn. Het is de reden om de coöperatie Klanten Generatie Experts die ik in 2017 heb opgericht een nieuwe richting te geven. Zo is sinds januari 2022 The First Digital Plug Agency actief. Dit is een nieuw label dat zich volledig richt op het ontwikkelen van digitale stekkers voor het verplaatsen van informatie tussen apps.

     

    Meer weten over de mogelijkheden? Laten we een digitale koffie afspraak maken

  • broken image

    Sparren

    Meer weten wat er mogelijk is? Laten we een digitale afspraak maken.