• Wil je de lead en klant generatie anders gaan doen dan het nu gaat?

  Heb je behoefte aan een systeem met goede leads als resultaat?

  Add paragraph text here.

  Met alle plezier help ik je met het ontwikkelen van een maatwerk klantengeneratie plan om online goede leads en klanten te genereren. Ik laat je zien hoe je een blijvende toename van kwalitatief goede leads voor sales realiseert. Op deze manier zul je in staat zijn om meer afspraken te maken met potentiële klanten die nu willen beslissen, in plaats van tijd verspillen aan gesprekken die niets opleveren.

  Ik bied je deze dienst aan omdat ik als online marketeer gespecialiseerd ben in het helpen van ondernemingen die, door aandacht te geven, méér opdrachten krijgen.

  EN er is een goede kans dat de leads die je nu ontvangt te weinig aandacht krijgen en erg goed reageren op dit plan dat ik je kosteloos geef.

  Als je mijn hulp waardevol vindt, dan wil je misschien dat ik klanten voor je ga genereren. In dat geval ga ik graag een 120 dagen challenge aan met als doel minimaal mijn kosten van €5.000 terug te verdienen.

  Begrijp mij goed, mijn aanbod om dit plan te maken is niet bedoeld als een verborgen verkoop poging. Ik beloof je op geen enkele manier druk uit te oefenen.

  Ik ga zelfs nog een stap verder, als jij vindt dat we onze tijd verspild hebben tijdens de conversatie, laat het mij weten dan compenseer ik je met €90 voor je tijd.

  Maar voordat we verder gaan, is het goed om te begrijpen dat ik niet iedereen kan helpen. Ik kan alleen van toegevoegde waarde zijn voor organisaties

  -> die een goede naam in hun markt hebben

  -> die bereid zijn om te adverteren

  -> die in staat zijn om met elke ready-to-sign lead direct een afspraak te maken

  De volgende stap is een sessie met mij te plannen door op deze link of onderstaande knop te klikken.

  Je krijgt dan een formulier te zien met een paar vragen over je organisatie en wat je wilt volbrengen. Zodra ik deze informatie heb ontvangen ga ik wat marktonderzoek voor je doen en stuur ik je een uitnodiging om het te bespreken.

All Posts
×