• Wie zijn wij?

  Wij leveren de Verkoopmotor. Een online e-mail marketing automation systeem dat bedrijven helpt om het maximale aantal klanten te halen uit hun online bezoekers (van website, blog & social media). Deze Verkoopmotor wordt op maat gebouwd met de oplossingen van onze gerenommeerde partner ActiveCampaign.

   

  Begin 2015 heeft Ronald Kloots van Klantenscoren.nl de Verkoopmotor ontwikkeld. Hiermee helpt hij het klein en middelgrote MKB om met marketing automatisering een mailinglist te bouwen te vullen en te benutten. Met als doel om meer klanten te krijgen uit online inspanningen.


  “Ik ben ruim 20 jaar actief als ondernemer in relatiebeheer en CRM. Ondanks mijn kennis en ervaring op dit gebied vond ik het altijd een worsteling om mijn online bezoekers efficiënt op te volgen. Het kostte me (te) veel tijd, ik liep achter de feiten aan en benutte de stapel visitekaartjes die ik verzameld heb op netwerkbijeenkomsten en dergelijke onvoldoende.

   

  Ik weet zeker dat ik hierdoor veel potentiële klanten ben kwijtgeraakt. Ongelooflijk zonde!
   

  Dat is nu verleden tijd. Ik heb een systeem - de Verkoopmotor - ontwikkeld waarmee ik mijn online bezoekers op mijn mailinglist krijg én systematisch opvolg. Volledig automatisch. Non-stop. En ik kan ook nog eens met één druk op de knop mijn verzamelde visitekaartjes erin mee laten nemen. Met de Verkoopmotor weet ik van elke online bezoeker binnen 15 dagen of er echte interesse in mijn bedrijf is om een afspraak te maken.”
   

  Ronald Kloots

  Marketing Automation

  LinkedIn

  "Het is mijn overtuiging dat 50% van het MKB honderdduizenden euro’s laat liggen!"

 • Aandacht Krijgen

  Focus op klanten scoren!
  Geen zware marketing theorie, maar een echt verhaal uit de MKB praktijk - Ronald Kloots

 • Social Media

  Hier de laatste berichten!

All Posts
×